O nas
Poslovni center Meltal

Poslovni center Meltal je napredno poslovno središče Maribora. Na 11.000 m2 površin so svoj dom našla številna visokotehnološka, kreativna, proizvodna in prodorna podjetja ter start-upi. Atraktivna lokacija na robu univerzitetnega kampusa, z odličnimi prometnimi povezavami in dostopnim javnim potniškim prometom, a hkrati v neposredni bližini neokrnjene narave. Veliko razpoložljivih parkirnih prostorov, pod streho in na prostem.

Prednosti Poslovnega centra Meltal so prilagodljivost potrebam najemnikov, kakovostne spremljevalne in podporne storitve ter aktivna podjetniška skupnost. Najemnikom je dostopen 24 ur na dan, vse dni v tednu. S svojimi storitvami naša ekipa skrbi za odlične delovne pogoje, prijazno vzdušje in spodbudno okolje za podjetniško delovanje, povezovanje in preživljanje prostega časa. Da se lahko uporabniki v celoti posvetijo svojim poslovnim ciljem. Njihove zmage so naš skupni ponos.

Poslovni center Meltal postaja zaradi svoje prilagodljivosti, raznolikosti ponudbe, učinkovitih storitev ter povezane podjetniške skupnosti prva izbira poslovnih prostorov in priložnosti v Mariboru.

Identiteta Poslovnega centra Meltal
 1. Poslanstvo.
  Vsak dan ustvarjamo odlične pogoje, prijazno vzdušje in vzpodbudno okolje za podjetniško delovanje, povezovanje in preživljanje prostega časa.
 2. Vizija.
  Z odlično ponudbo in storitvami, vsebinskim povezovanjem najemnikov in razvojem novih storitev postati leader v ponudbi dolgoročnega najema poslovnih prostorov v širšem območju Maribora.
 3. Vrednote.
  Partnerstvo (sodelovanje).
  Prilagodljivost.
  Rast skozi razvoj.
  Dolgoročnost (razmišljanja in (so)delovanja).
  Varnost, zanesljivost.
 • Lokacija in dostopnost_ikona
  Lokacija in dostopnost
  Poslovni center Meltal se nahaja na mirni lokaciji na severo-zahodnem robu mesta, neposredno ob zahodni mariborski obvoznici, Koroškem mostu ter glavni prometni povezavi s Koroško. Najemnikom in obiskovalcem sta zraven poslovnih prostorov na voljo odprto in pokrito parkirišče, široka ponudba hrane, pijače in zabave ter trafika in banka. Poslovni center je z javnim prevozom odlično povezan z mestom Maribor in okolico. V neposredni bližini so tudi fakultete, študentski domovi, univerzitetni športni center, kulturni center Štuk in stadion Ljudski vrt.
 • Raznolikost poslovalnih prostorov_ikona
  Raznolikost poslovnih prostorov
  V Poslovnem centru Meltal nudimo v najem raznolike poslovne prostore: pisarne, delavnice, skladišča, trgovske in gostinske lokale ter parkirne prostore, kar najemnikom omogoča opravljanje različnih dejavnosti. Posamezni prostori za opravljanje dejavnosti nudijo različno infrastrukturo (voda, telekomunikacijski priključki, sanitarije, opleski, talne obloge, klimatizacija, pohištvo, …).Ekipa Poslovnega centra Meltal dnevno prijazno poskrbi za upravljanje in vzdrževanje objektov, urejenost in čistočo centra in okolice ter nemoteno delovanje obeh parkirišč, hkrati pa skrbi za podporo uporabnikom in razvoj poslovnega centra in skupnosti najemnikov.
 • Individualni pristop_ikona
  Individualni pristop
  V Poslovnem centru Meltal razumemo individualne potrebe vsakega najemnika in se jim z veseljem prilagajamo. Poslovne prostore hitro preuredimo in opremimo v skladu z željami in potrebami najemnikov, saj se zavedamo pomembnosti urejenega in učinkovitega poslovnega prostora za najemnikovo uspešno delo, motivacijo sodelavcev ter doseganje poslovnih ciljev.
 • Skupnost najemnikov_ikona
  Skupnost najemnikov
  Najemniki Poslovnega centra Meltal se dnevno srečujejo in tkejo medsebojne poslovne ali osebne vezi. Nekajkrat letno se najemniki srečajo tudi na poslovno-zabavnih dogodkih, ki jih v Kavarni Trust organizira najemodajalec. Dogodki so namenjeni predstavitvi novosti v centru, izmenjavi novih znanj in izkušenj, druženju, mreženju ter izkoriščanju poslovnih priložnosti znotraj skupnosti najemnikov.
Ekipa
Kontakt

 • Naslov

  MELTAL RADO SNEŽIČ d. o. o.
  Gosposvetska cesta 84
  2000 Maribor

   

   

 • Telefon 02 235 01 02
 • E-pošta info@meltal.si
 • Fax
  +386 2 235 01 01
 • Dejavnost
  poslovanje z nepremičninami
 • Šifra dejavnosti
  68.200
 • Leto ustanovitve
  7. 6. 1989
 • Matična številka
  5284970
 • Davčna številka
  SI61609323
 • TRR
  SI56 045150000188591
 • Direktorja
  Andrej Zupan, dipl. inž. str. in Iztok Snežič, univ. dipl. enkon.
 • Tajništvo
  Jožica Mesarec, poslovna sekretarka: +386 02 235 01 02
 • Uradne ure
  ponedeljek – petek: 07.00 – 15.00; sobota, nedelja in prazniki: zaprto
 • Registrski vložek
  Okrožno sodišče v Mariboru pod vložno številko 2009/38759