Pravna obvestila

Splošni pogoji poslovanja

 1. Pojem Poslovni center Meltal zajema dejavnost nakupa, upravljanja in oddajanja nepremičnin v okviru poslovnega subjekta Meltal Rado Snežič d.o.o..
 2. Bistvene lastnosti posameznih nepremičnin in njihovih delov so opredeljene pri opisu posamezne nepremičnine.
 3. Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, razen če ni izrecno navedeno drugače.
 4. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cen blaga in storitev.
 5. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridružuje pravico do odpovedi najemne pogodbe ob njeni bistveni kršitvi ali ob neplačevanju najemnine.
 6. Predstavitvene fotografije produktov so lahko simbolične in zmeraj ne odražajo v celoti dejanskega stanja. 

 

Osebni podatki

 1. S posredovanimi podatki, ki jih uporabnik posreduje za namen najema nepremičnine v Poslovnem centru Meltal, se uporabnik strinja, da družba Meltal Rado Snežič d.o.o. vodi, vzdržuje, hrani in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007), da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih in marketinških procesih. Posameznik se lahko od prejemanja vsebin kadarkoli preprosto odjavi z elektronskim sporočilom na info@meltal.si.
 2. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridružuje možnost objave fotografskih ali video posnetkov nepremičnin in vseh ljudi, kateri so naključno zajeti v posamezen kader. Posnetki predstavljeni na spletni strani www.meltal.si so objavljene z namenom promocije in prikaza produktov Poslovnega centra Meltal. Posnetki so promocijsko objavljeni izključno na spletni strani in profilih na družabnih omrežjih Poslovnega centra Meltal.

 

Odgovornosti

 1. Za materialno in premoženjsko škodo Poslovni center Meltal v primeru vloma, vdora, kraje ali škodnega dogodka z razlogom višje sile ne odgovarja.
 2. Vsak najemnik je sam odgovoren za spoštovanje zakonov in predpisov veljavnih v Republiki Sloveniji.
 3. Za poškodbe vozil in oseb na zunanjem in pokritem parkirišču ne odgovarjamo.
 4. Kajenje v najetih prostorih ni dovoljeno.

 

Spletna stran

 1. Vse vsebine objavljene na www.meltal.si so last družb Skupine Meltal. Brez dovoljenja se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati. Poslovni center Meltal ni odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.meltal.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.
 2. Spletna stran www.meltal.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.