Nova pridobitev poslovnega centra Meltal bo salon starodobnikov Goodtimers™

 

Naša strast so tudi klasični avtomobili. V zadnjih letih smo jih v Slovenijo pripeljali več kot 30. S skrbnim izborom najboljših (premium) priznanih mojstrovin avtomobilske zgodovine ponujamo resnim avtomobilskim navdušencem priložnost lastništva in izkušnje življenjskih sanj. Prvovrstno ohranjenega in vzdrževanega klasičnega avtomobila, v svoji biti resničnega GOODTIMERja.

Ker si lepoto in tehnično dovršenost naših vozil želimo deliti z vsemi zainteresiranimi, smo v Zgradbi D Poslovnega centra Meltal pričeli urejati prvi specializirani salon klasičnih avtomobilov v Sloveniji. Salon bomo poimenovali Goodtimers, ponujal pa bo predvsem izposojo in nakup starodobnikov, seveda pa bodo naši Goodtimerji zainteresiranim na voljo tudi za ogled.

Gradbena dela smo pričeli v sredini maja, salon pa bo predvidoma dokončan v poletnih mesecih. Otvoritev načrtujemo v jeseni 2017.

V prvi fazi bo na voljo več kot 30 Goodtimerjev. Ponudbo si lahko pred odprtjem salona ogledate na spletni strani www.meltal.si/goodtimers ali www.goodtimers.eu.

Poslovni center Meltal

 

Dodatne informacije:

info@meltal.si
02 235 01 02
031 572 382